Η ομάδα της Advanced Nutrition Programme™ περιλαμβάνει επιστήμονες με εξειδίκευση στη διατροφή, την επαγγελματική περιποίηση του δέρματος και τα φαρμακευτικά προϊόντα με πάνω από 100 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας. Ανακαλύψτε περισσότερα για την Επικεφαλής του τμήματος Διατροφής μας, Lorraine Perretta η οποία βοήθησε στη δημιουργία των βραβευμένων συμπληρωμάτων μας που σέβονται το περιβάλλον και ομορφαίνουν το δέρμα.

Lorraine Perretta

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η Lorraine είναι η Επικεφαλής του τμήματος Διατροφής που ταξιδεύει στον κόσμο για να ερευνήσει τις τελευταίες καινοτομίες και να εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες της φροντίδας του δέρματος. Παράλληλα με την εργασία της στην Advanced Nutrition Programme™, η Lorraine εργάζεται ως Senior Clinical Nutritionist σε μια μη κερδοσκοπική κλινική στο Λονδίνο και είναι συγγραφέας ενός βιβλίου με τίτλο Brain Food. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Optimum Nutrition, καθώς και μέλος του British Association for Nutrition and Life Science (BANT) και του Complementary & Natural Healthcare Council (CNHC).
Είναι τακτική ομιλήτρια σε σημαντικά συνέδρια αισθητικής και υγείας του δέρματος παγκοσμίως και μοιράζει τακτικά τις γνώσεις της μέσω των κοινωνικών δικτύων

Τον Εικοστό Πρώτο Αιώνα θα δούμε την προσέγγιση “ομορφιά εκ των έσω” να παίζει σημαντικό ρόλο για τον καθένα από μας. Τα συμπληρώματα ομορφιάς δρουν συνεργιστικά με τα τοπικά προϊόντα για την αντιμετώπιση των πιο συχνών προβλημάτων του δέρματος. Η ενίσχυση του δέρματος  εκ των έσω  με καλή διατροφή και συμπληρώματα ομορφιάς θα απογειώσει τα αποτελέσματα των τοπικών θεραπειών και της φροντίδας στο σπίτι.
Lorraine Perretta – Head of Nutrition, Advanced Nutrition Programme

 

David Alpert

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής μας, o David, έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της επαγγελματικής περιποίησης της επιδερμίδας και πρωτοστάτησε με την έναρξη της Advanced Nutrition Programme™  το 2006. Επιπλέον, είναι ένας παθιασμένος φωτογράφος θαλάσσιας ζωής και υπέρμαχος μιας πιο βιώσιμης επιχειρηματικής πρακτικής.  Ένα θλιβερό γεγονός στη ζωή του- βρέθηκε περιτριγυρισμένος από αποδείξεις της μόλυνσης στο θαλάσσιο οικοσύστημα, τον έκανε να πάρει την απόφαση το 2017 να κάνει re-brand την Advance Nutrition Programme™ και να χρησιμοποιεί 100% φιλικές προς το περιβάλλον, ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες χάρτινες συσκευασίες, μια πρωτοποριακή προσέγγιση για την εποχή.

Επιπλέον, ο  Alpert επιμένει για χρήση φυτικών συστατικών όπου είναι δυνατόν, πλήρη ιχνηλασιμότητα των συστατικών, καθαρά ιχθυέλαια και έκανε σημαντικές επενδύσεις για την απόκτηση ενός εξελιγμένου κλιματικά ελεγχόμενου περιβάλλοντος συσκευασίας για να εξασφαλίσει τον υψηλότερο ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων του. Είναι μέλος μιας  κρατικής ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου για την ευαισθητοποίηση και την προώθηση της αλλαγής στη βιομηχανία ομορφιάς.

Left image – David Alpert
Right image – Lorraine Peretta