Είμαστε η Advanced Nutrition Programme™. Μία βραβευμένη σειρά καινοτόμων συμπληρωμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν το υγιές δέρμα και την ευεξία, προστατεύοντας παράλληλα τον πλανήτη.

Οι ιδρυτές της Advanced Nutrition Programme, το 2006 ξεκίνησαν αυτή την εταιρεία εμπνευσμένοι από πρωτοποριακές έρευνες που αποδεικνύουν τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά για την ενίσχυση του δέρματος εκ των έσω*. Από τη γέννηση της, η εταιρεία ξεκίνησε ένα πρωτοποριακό ταξίδι για την ανάπτυξη συμπληρωμάτων διατροφής που βασίζονται σε συστατικά που αποδεδειγμένα προωθούν την υγεία του δέρματος και παράλληλα βοηθούν στη στήριξη ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Είμαστε υπερήφανοι για τη μοναδική φιλοσοφία που έχουμε για τα συμπληρώματα  – που αποτελεί υπόδειγμα υπεροχής και καινοτομίας σε 4 βασικούς πυλώνες: Παραγωγή, Καθαρότητα, Αποτελεσματικότητα και Συσκευασία.

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της εταιρείας, David Alpert έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της επαγγελματικής φροντίδας του δέρματος και είναι παθιασμένος υποστηρικτής της βιώσιμης ανάπτυξης στις επιχειρήσεις.

Η αγάπη για το περιβάλλον αποτελεί έναν από τους πυρήνες της Advanced Nutrition Programme. Επενδύουμε σημαντικά σε αειφόρες πρακτικές και οι συσκευασίες μας έγιναν το 2017 100% φιλικές προς το περιβάλλον. Επιπλέον, ο Alpert συνεργάζεται με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για την ευαισθητοποίηση και την προώθηση αλλαγών στην βιομηχανία του κλάδου μας.

Με βάση το υπερσύγχρονο Skin Research Centre στο Λονδίνο, η ομάδα των διατροφολόγων και Skin Expert μας δημιουργούν συμπληρώματα που βασίζονται σε ερευνητικές καινοτομίες και αξιόπιστες έρευνες. Χρησιμοποιώντας τον κορυφαίο εξοπλισμό ανάλυσης δέρματος και σχολαστικές δοκιμές, προσφέρουμε συμπληρώματα που δίνουν πραγματικά αποτελέσματα – προωθούν την υγεία του δέρματος και στοχεύουν σε συγκεκριμένες δερματικές καταστάσεις.

Σε όλα τα επιστημονικά μελετημένα συμπληρώματά μας, χρησιμοποιούμε ισχυρά συστατικά που προέρχονται από βιώσιμες πηγές για να παρέχουμε αποτελέσματα σε όλη την επιφάνεια του δέρματος.

Οι εμβληματικές, βραβευμένες συνθέσεις μας περιλαμβάνουν:  Skin Accumax™ – κυκλοφόρησε το 2012, το πατενταρισμένο συμπλήρωμα για προβληματική επιδερμίδα, Skin Ultimate – ένα σύστημα 28-ημερών για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος, και το Skin Omegas+ –  για καθημερινή υγεία και ενυδάτωση του δέρματος.

Οι ειδικοί μας συνεχίζουν να επεκτείνουν τη γκάμα μας, καινοτομώντας με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στα συμπληρώματα διατροφής. Το 2019 η κυκλοφορία του Skin Youth Biome™ άνοιξε νέους ορίζοντες, αξιοποιώντας την επιστήμη του μικροβιώματος για την υποστήριξη της υγείας του δέρματος.

Από την πρώτη στιγμή, η αδιάκοπη εστίασή μας στην αποτελεσματικότητα και την ποιότητα, μας έχει εξασφαλίσει διεθνή αναγνώριση. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως, μέσω ενός αποκλειστικού δικτύου περισσότερων από 3,500 επαγγελματιών φροντίδας δέρματος, ινστιτούτων, κλινικών και εξειδικευμένων καταστημάτων.

*Richelle, Myriam et al. “Skin bioavailability of dietary vitamin E, carotenoids, polyphenols, vitamin C, zinc and selenium.” The British journal of nutrition vol. 96,2 (2006): 227-38.