Το υπερσύγχρονο ερευνητικό μας κέντρο βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία μας στο Λονδίνο. Είναι εξοπλισμένο  με πρότυπο εξοπλισμό ανάλυσης δέρματος, που χρησιμοποιείται σε τμήματα R&D καλλυντικών και φαρμακευτικών εταιρειών, ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών και σε αναγνωρισμένα δερματολογικά ερευνητικά κέντρα παγκοσμίως.

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους Ειδικούς μας να μετρούν παράγοντες όπως η ενυδάτωση του δέρματος, η ελαστικότητα και το TEWL (Trans-Epidermal Water Loss) καθώς και άλλες απαραίτητες παραμέτρους για την αξιολόγηση του δέρματος. Κάθε καινοτόμος σύνθεση της Advanced Nutrition Programme™ βασίζεται σε επιστημονική έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις των συστατικών μας σε διάφορες παραμέτρους του δέρματος. Ανακαλύψτε αυτά τα συναρπαστικά αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ.

Το εξειδικευμένο ερευνητικό μας κέντρο για το δέρμα αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της δέσμευσής μας να ηγούμαστε σε καινοτομίες που ωφελούν το δέρμα. Οι αξίες της εταιρείας μας είναι η αποτελεσματικότητα και η ακεραιότητα και αυτές οι εγκαταστάσεις διευκολύνουν την έρευνά μας σε συστατικά που μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της υγείας του δέρματος.

David Alpert, Διευθύνων Σύμβουλοςτης Advanced Nutrition Programme™