Κάθε ώρα, το σώμα μας παράγει 200 εκατομμύρια δερματικά κύτταρα και είναι σημαντικό να εξασφαλίζουμε στο δέρμα μας μια υγιεινή διατροφή γεμάτη με  βιταμίνεςμέταλλα και θρεπτικά συστατικά. Το σώμα μας είναι  έξυπνο και κατά τη διανομή αυτών των θρεπτικών συστατικών δίνει προτεραιότητα στα βασικά μας όργανα όπως ο εγκέφαλος, το συκώτι, τα νεφρά, το ανοσοποιητικό και ενδοκρινικό σύστημα και στη συνέχεια στο δέρμα.

Μια επαναστατική μελέτη που έγινε το 2006 από το  British Journal of Nutrition κατέγραψε τα οφέλη που μπορούν να έχουν οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά για τη θρέψη του δέρματος εκ των έσω*. Αυτή και μερικές ακόμα έρευνες, ενέπνευσαν την Advanced Nutrition Programme™  ώστε να ξεκινήσει ένα πρωτοποριακό ταξίδι χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής για την ενίσχυση της υγείας του δέρματος και την αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών καταστάσεων.

Για πάνω από 15 χρόνια η Advanced Nutrition Programme™ σχεδιάζει συμπληρώματα που υποστηρίζουν μια υγιεινή διατροφή** και περιλαμβάνουν  συγκεκριμένους συνδυασμούς  βιταμινών, μετάλλων και θρεπτικών ουσιών  για βέλτιστα αποτελέσματα. Kάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μοναδική μας φιλοσοφία.

*Myriam, M. et al. (2006) ‘Skin bioavailability of dietary vitamin E, carotenoids, polyphenols, vitamin C, zinc and selenium’, British Journal of Nutrition, 96(2), p. 227.doi: 10.1079/BJN20061817.

**Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπους ζωής.