Η Advanced Nutrition Programme™ είναι αφοσιωμένη στο συνεχές ταξίδι για καθαρή ετικέτα (clean label) και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος David Alpert, είναι ένας παθιασμένος φωτογράφος θαλάσσιας ζωής, που αποθαρρυμένος από την καταστροφή που αντικρίζει στο θαλάσσιο οικοσύστημα, πήρε την απόφαση το 2017 να επαναπροσδιορίσει τη σειρά Advanced Nutrition Programme™ και να χρησιμοποιεί 100% φιλικό προς το περιβάλλον, ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο χαρτί συσκευασίας.

Επιπλέον, ο David επιμένει στη χρήση:

  • Συστατικών φυτικής προέλευσης όπου είναι δυνατόν
  • Συστατικών με πλήρη ιχνηλασιμότητα
  • Καθαρά ιχθυέλαια
  • Επιστημονικά προηγμένου περιβάλλοντος συσκευασίας με ελεγχόμενο κλίμα για την εξασφάλιση άριστου ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων μας.

H ιστορία της Advanced Nutrition Programme™ βρίσκεται στην εικόνα του χάρτινου γλυπτού μας. Αποτυπώνει στοιχεία που αντιπροσωπεύουν τους τρεις βασικούς ακρογωνιαίους λίθους της εταιρείας μας: την επιστήμη, τη βιωσιμότητα και τα συστατικά που χρησιμοποιούμε. Χρησιμοποιούμε αυτή την εικόνα στις συσκευασίες και τις φόρμες επικοινωνίας μας καθώς ζωντανεύει την προσπάθεια μας να συμβιώνουμε αρμονικά με το περιβάλλον που μας φιλοξενεί.